پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

افزایش قیمت دلار بخشی از جنگ اقتصادی آمریکاست

افزایش قیمت دلار بخشی از جنگ اقتصادی آمریکاست رئیس ائتلاف الفتح در پارلمان عراق در مراسم بزرگداشت سومین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی برداعش با اشاره به جنگ اقتصادی تحمیلی آمریکا بر عراق، گفت، نبرد امروز کشورش، باید نبردی برای استقلال اقتصادی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۱۰ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 31
کد خبر: ۱۶۶۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر. هادی العامری» رئیس ائتلاف الفتح در پارلمان عراق در همایش بزرگداشت سومین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی بر داعش (قادة النصر)  -سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ابومهدی المهندس نایب رئیس شهید سازمان الحشدالشعبی عراق- سخنرانی کرد.

 

وی در آغاز سخنرانی خود گفت: ما این روزها سومین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی را گرامی می‌داریم و از خداوند می‌خواهیم که ما نیز راه آنها را ادامه دهیم. فرماندهان شهید ابومهدی المهندس و قاسم سلیمانی، خود را نذر اسلام کردند. 

 

العامری افزود: فتوای جهاد نیز توانست همه نیروها را برای مبارزه با داعش متحد کند. تمام اعتبار این امر در مبارزه با داعش در نبردی جاودانه به مرجعیت عالیقدر آیت‌الله سیستانی باز می‌گردد. 

 

وی در ادامه با بیان اینکه از پزشکانی که برای نجات رزمندگان مدافع عراق، روانه میدانهای مرگ شدند و نیز کاروانهای پشتیبانی لجستیک برای خاطر سهم بزرگی که در عرصه‌های جهاد داشتند تقدیر کرد و گفت: امیدواریم همایش ویژه‌ای برای تجلیل از متخصصان رسانه، پزشکان، مهندسان، و موکب های پشتیبانی لجستیکی برگزار شود. 

 

رئیس ائتلاف الفتح تصریح کرد: ما نبرد دیگری در پیش رو داریم که اهمیت آن کمتر از مرحله پیش نیست و آن جنگ نرم است و باید در این نبرد نیز سهیم شویم. همچنین اهمیت مبارزه با آفت مواد مخدر کمتر از مبارزه با داعش نیست.

 

العامری تاکید کرد: آمریکایی‌ها همچنان بر کنترل توانمندی‌های کشور ما اصرار دارند و نبرد امروز باید نبردی برای استقلال اقتصادی باشد. افزایش قیمت دلار در این مرحله بخشی از برنامه آمریکاست. ما امروز از نظر اقتصادی در بند هستیم و باید این پرونده را در اولویت قرار دهیم. تحقق این استقلال، بزرگترین انتقام خون شهدا و فرماندهان سلیمانی و المهندس خواهد بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار